Cég

A TrustFood Kereskedelmi és Idegenforgalmi Kft. jogelődje, a TrustHotel Hungary Idegenforgalmi és Kereskedelmi Kft. családi vállalkozásként 2010. július 23-án alakult. A névváltoztatás 2012. október hónapjában történt meg.

Tulajdonosok: Lukács Attila József és Lukács Attila Józsefné
Ügyvezető: Lukács Attila Józsefné
Székhely: 1182 Budapest Esze Tamás utca 7./C/1.
Telephely: 1052 Budapest Vitkovics Mihály utca 3-5.
Cg. szám: 01-09-943160
Adószám: 22778792-2-43
Számlavezető: CIB Bank Zrt.
Számlaszám: 10702198-65588824-51100005

Cégünk kezdetben az idegenforgalom, azon belül is a szállodaipar területén fejtett ki tevékenységet. Én, Lukács Attila, a vállalkozás tulajdonosa több mint 30 éven keresztül dolgoztam Budapest luxus szállodáiban. A megszerzett szakmai tudás birtokában szállodai szaktanácsadással, üzemeltetéssel és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a keretein belül szállodák minősítésével foglalkoztam. Emellett, több, az idegenforgalom területére kiírt uniós pályázat anyagának elkészítésében is részt vettem.

A kisteleki Balatoni Hússal történt megállapodás tette lehetővé, hogy 2011-ben cégünk a húsüzem hivatalos kereskedőjévé váljon. Ezen megállapodás alapján képviseljük a Balatoni Húst a különböző hazai és külföldi kiállításokon és vásárokon. A sikeres piacbővítésnek és a tudatos márkaépítésnek köszönhetően országosan 25 kereskedelmi partnerrel állunk kapcsolatban és sikeres tárgyalásokat folytatunk külföldi cégekkel is.

2012. szeptember elsején nyitottuk meg első kiskereskedelmi üzletünket Budapest belvárosában. A Szalámibolt, ahol Balatoni József szalámi mester remekei mellett hazai kézműves termékek is megtalálhatóak, hamar nagy népszerűségre tett szert. Ez volt az a lépés, mellyel cégünk fő profiljává a kereskedelem vált.

Továbbra is keressük az újabb kereskedelmi lehetőségeket, az újabb partnereket, a minőség, az elhivatottság és a megbízhatóság elvei alapján. A folyamatos bővülés mentén pedig hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, ahogy azt egy bolthálózat kialakítására irányuló terveink is jól mutatják.

Share