Magunkról

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely nagyot mert álmodni, amikor elhatározta, hogy újra nyitja a népszerű „sajtos” üresen álló Szalámiboltját Budapest belvárosában. A döntés nagyon gyors volt, mert tudtuk, hogy mit akarunk csinálni, bíztunk a termékekben és láttuk azt a sok ezer tudatos vásárlót, akiknek elég volt a modern kor modern termékeiből.

 

Szalámibolt

A képre kattintva galéria nyílik

Mit jelent számunkra a Szalámibolt?

Azt a sok elégedett és visszatérő vásárlót, akiket a különböző kiállításokon, vásárokon ismertünk meg, most már állandó helyen, magas színvonalon, családias légkörben tudjuk fogadni. Kínálatunkban mind hazai, kézműves termelők minőségi árui, mind pedig határon túli magyar és külföldi országok termékei megtalálhatóak.
A Szalámiboltban megvásárolhatóak többek között szalámik, kolbászok, sajtok, sonkák, lekvárok, szörpök, mézek, olajok, ecetek, mustárok, pástétomok, borok, pálinkák, kisüzemi sörök és még sok-sok egyéb egészséges, adalékmentes és ízletes termék.

Hitvallásunk

Elkötelezettek vagyunk a minőséghez, amely egyszerre jelenti a termékek és a kiszolgálás magas színvonalát. Hisszük és tudjuk, hogy számunkra nincs fontosabb, mint az elégedett vásárló, aki visszajár hozzánk és jó hírünket viszi tovább.

Budapest, 2017.

Share