Magunkról

A TrustFood Kft. egy kis cég, egy családi vállalkozás, amely nagyot mert álmodni, amikor elhatározta, hogy újra nyitja T. Nagy Tamás, a népszerű „sajtos” üresen álló Szalámiboltját Budapest belvárosában. A döntés nagyon gyors volt, mert tudtuk, hogy mit akarunk csinálni, bíztunk a termékekben és láttuk azt a sok ezer tudatos vásárlót, akiknek elég volt a modern kor modern termékeiből. Bíztunk abban, hogy meg tudunk felelni elődünk elhívatottságának, amely a minőség, a kiterjedt szakmai tudás, a kiszolgálás színvonalában öltött testet és hozott hatalmas ismertséget T. Nagy Tamásnak. Nélküle, emberi és szakmai segítsége nélkül nem mertünk volna belevágni a bolt megnyitásába.

Honnan jöttünk?

Cégünk 2010 nyarán alakult idegenforgalmi és kereskedelmi vállalkozásként. Én, Lukács Attila – a vállalkozás tulajdonosa -, 30 évet dolgoztam szállodaiparban és nehezen tudtam elképzelni az életemet idegenforgalom és vendéglátás nélkül. Kezdetben szállodai szaktanácsadással, idegenforgalmi pályázatok írásával, szállodák minősítésével foglalkoztam.

Szalámibolt

A képre kattintva galéria nyílik

A fordulat akkor következett be, amikor kapcsolatba kerültem az addig számomra ismeretlen Balatoni Hússal Kistelekről, illetve amikor megismerkedtem Balatoni József szalámi mesterrel. Ettől a pillanattól kezdve változott meg cégünk főtevékenysége. A feladat, hogy új, számomra eddig ki nem próbált, ismeretlen területen dolgozzam, nagyon izgalmas kihívást jelentett.

Ezt a tevékenységet Balatoni József támogatása nélkül nem lehetett volna elindítani. Cégünk hivatalos márka kereskedője lett a Balatoni Húsnak A Szalámi mester, aki 40 évet dolgozott a szegedi Pick gyárban, 1992-ben alapította saját vállalkozását és mára már több, mint 100-féle, hagyományos módon készült, adalékmentes, kézműves kolbászt és szalámit állít elő kisteleki üzemében. Ezen termékek magas minősége, innovatív jellege, változatossága és a hagyományos íz világhoz való visszatérése jelentette számomra a legnagyobb értéket.

Mit csináltunk eddig?

Az elmúlt 3 év alatt viszonylag gyors sikereket értünk el a Balatoni Hús termékeinek terjesztésében, értékesítésében. Jelenleg 25 partnerünknek szállítunk heti rendszerességgel Budapesten és vidéken.
Partnereink között találunk nagykereskedéseket, kiskereskedelmi üzletek, éttermeket, szállodákat is.
A Balatoni Hús felkérésére részt vettünk és a jövőben is képviseljük olyan rendezvényeken, mint a Mangalica Fesztivál, a Kézműves Magyar Ízek Vására, FEHOVA, OMÉK.
Szorosan együttműködünk a Biokontroll Kft.-vel, az Agrár Marketing Centrummal (AMC) és a Falusi Turizmus Országos Szövetségével (FATOSZ).

Részt vettünk külföldi kiállításokon, vásárokon, mint az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás, az olasz állam felkérésére pedig Genovában sikeres termékbemutatót tartottunk.

Szalámibolt

A képre kattintva galéria nyílik

Mit jelent számunkra a Szalámibolt?

Azt a lehetőséget, hogy családi vállalkozásunk újabb területén mutathassa meg önmagát. Azt a sok elégedett és visszatérő vásárlót, akiket eddig a különböző kiállításokon ismertünk meg, most már állandó helyen, magas színvonalon, családias légkörben tudjuk fogadni. Kínálatunk kiegészült más hazai, kézműves termelők minőségi áruival is.
A Szalámiboltban kóstolhatóak és megvásárolhatók többek között sajtok, sonkák, lekvárok, mézek, olajok, mustárok, pástétomok, borok, pálinkák és még sok-sok egyéb egészséges, adalékmentes és ízletes termék.

Hitvallásunk

Elkötelezettek vagyunk a minőséghez, amely egyszerre jelenti a termékek és a kiszolgálás magas színvonalát. Hisszük és tudjuk, hogy számunkra nincs fontosabb, mint az elégedett vásárló, aki visszajár hozzánk és jó hírünket viszi tovább.
Hosszútávra tervezünk, és ebben kérjük az Önök aktív együttműködését. Szükségünk van a véleményükre, hogy megtudjuk, hogy hol kell javítanunk, változtatnunk. Természetesen a dicséreteket is szívesen fogadjuk, hogy megerősítsen bennünket abban a hitünkben, hogy jó úton járunk.

Budapest, 2013. október 17.

Share